Letos to bylo naposled ! Hotely udělají utrum přežírání Čechů na all inclusive

5684
Sdílejte

Nicméně, tento přístup má své nevýhody. Hotely se ocitly v situaci, kdy musí neustále zvyšovat rozpočet na stravování, protože hosté očekávají stále větší množství jídla. To je obzvláště problematické v době, kdy ceny potravin rostou, což platí i pro oblíbené destinace jako Turecko nebo Egypt. Pavel Ondráček, odborník na turistický ruch, upozorňuje, že hoteliéři si často stěžují na to, že hosté, včetně Čechů, konzumují nadměrné množství jídla.

V reakci na tuto situaci plánují hotely zavést různá omezení. Například personál bude u stanic s jídlem servírovat menší porce, nebo budou připraveny talíře s předem určenými porcemi, které si hosté mohou vzít.

Kam dál?

Fyzické tresty dětí mají skončit. Novela zákona přinese změny. Dva z pěti rodičů je stále považují za správné

Apokalypsa v Súdánu: Na satelitních snímcích jdou vidět hory mrtvol

Skandál na Slovensku: Žena zemřela po operaci srdce. V době, kdy ještě ležela na operačním stole, se operatér zúčastnil tiskovky s ministrem

V centrále VZP zasahuje policie. Případ souvisí s veřejnými zakázkami a zadrženo bylo 19 osob

Češi se bojí stáří, ukázal průzkum. Samota, nedostatek peněz i problémy se zdravím

Další články