Letos to bylo naposled ! Hotely udělají utrum přežírání Čechů na all inclusive

4759
Sdílejte

Nicméně, tento přístup má své nevýhody. Hotely se ocitly v situaci, kdy musí neustále zvyšovat rozpočet na stravování, protože hosté očekávají stále větší množství jídla. To je obzvláště problematické v době, kdy ceny potravin rostou, což platí i pro oblíbené destinace jako Turecko nebo Egypt. Pavel Ondráček, odborník na turistický ruch, upozorňuje, že hoteliéři si často stěžují na to, že hosté, včetně Čechů, konzumují nadměrné množství jídla.

V reakci na tuto situaci plánují hotely zavést různá omezení. Například personál bude u stanic s jídlem servírovat menší porce, nebo budou připraveny talíře s předem určenými porcemi, které si hosté mohou vzít.

Kam dál?

Umírání za zdmi nemocnic, kde se z lidských bytostí stávají pacienti, čísla a diagnózy. Proč neumíme říct sbohem a co to dělá s naší duší

Občanské poradny zažívají nápor lidí : Přibývá těch, kteří nezvládají splácet životní náklady a dluhy

Proč zmrazit chléb? Zlepšuje trávení a snižuje krevní cukr

4 typy žen, které přitahují psychopaty. Nepatříte mezi ně?

Podle vědců dokáže lidské tělo vnímat příchod smrti díky čichu. Nos dobře ví, kdy se blíží konec

Další články