Letos to bylo naposled ! Hotely udělají utrum přežírání Čechů na all inclusive

4733
Sdílejte

Nicméně, tento přístup má své nevýhody. Hotely se ocitly v situaci, kdy musí neustále zvyšovat rozpočet na stravování, protože hosté očekávají stále větší množství jídla. To je obzvláště problematické v době, kdy ceny potravin rostou, což platí i pro oblíbené destinace jako Turecko nebo Egypt. Pavel Ondráček, odborník na turistický ruch, upozorňuje, že hoteliéři si často stěžují na to, že hosté, včetně Čechů, konzumují nadměrné množství jídla.

V reakci na tuto situaci plánují hotely zavést různá omezení. Například personál bude u stanic s jídlem servírovat menší porce, nebo budou připraveny talíře s předem určenými porcemi, které si hosté mohou vzít.

Kam dál?

Jak často byste měli mít pohlavní styk v manželství? Pokud je to méně než TOTO ČÍSLO, hrozí riziko rozvodu!

NASA zveřejnila pochmurnou prognózu o konci života na Zemi

Na jihu Moravy mají lidé kvůli suchu zákaz zalévat zahrady. Hrozí pokuty

Tohle vám může zničit vztah! 6 věcí, které muži na ženách nemají rádi

Armáda chce nové polní kuchyně. Ministerstvo obrany proto rozjelo ve velkém nákupy nových kuchyní za více než čtyři miliardy korun

Další články