Letos to bylo naposled ! Hotely udělají utrum přežírání Čechů na all inclusive

4537
Sdílejte

Nicméně, tento přístup má své nevýhody. Hotely se ocitly v situaci, kdy musí neustále zvyšovat rozpočet na stravování, protože hosté očekávají stále větší množství jídla. To je obzvláště problematické v době, kdy ceny potravin rostou, což platí i pro oblíbené destinace jako Turecko nebo Egypt. Pavel Ondráček, odborník na turistický ruch, upozorňuje, že hoteliéři si často stěžují na to, že hosté, včetně Čechů, konzumují nadměrné množství jídla.

V reakci na tuto situaci plánují hotely zavést různá omezení. Například personál bude u stanic s jídlem servírovat menší porce, nebo budou připraveny talíře s předem určenými porcemi, které si hosté mohou vzít.

Kam dál?

Mareček (†9 měsíců) zemřel na zástavu dechu. Svrab, modřiny, podezřelé úrazy, život v jednopokojovém plesnivém bytě. Kojence doma hlídali předškoláci

Konec v Ulici?!Posteskla si Jaroslava Obermaierová (78), protože už dva měsíce netočí! Má strach, co s její postavou Vilmy Nyklové bude

Zoufalá matka z Thajska si nechala zbudovat vězeňskou celu, aby byla v bezpečí před drogově závislým synem

Generace Z si zvykla komunikovat jinak : Raději poslat pár zpráv než zavolat. Neustále mají mobil v ruce. Když se jim ale chcete dovolat, je dost možné, že se vám to nepodaří

Les není veřejné WC: Jak tedy správně uspokojit své fyziologické potřeby v horách tak, aby po nás nezůstávaly kopy bílých kapesníků?

Další články