Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

5150
Sdílejte

cibule

3 vejce

1,5 šálku mléka (300 ml)

2 šálky mouky (240 gramů)

4 rajčata

petržel

sýr čedar (150 gramů)

Postup:

Brambory očistíme a nastrouháme na hrubo. Nastrouhané brambory dáme do misky a zalijeme studenou vodou tak, aby byly brambory zakryty ve vodě.

Mrkev očistíme a nastrouháme. Červenou papriku očistíme a nakrájíme na malé kostičky.

Cibuli nakrájíme na jemno. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli osmahneme do sklovitá. Přidáme nastrouhanou mrkev, podusíme. Přidáme na malé kostičky nakrájenou červenou papriku. Osolíme a opepříme. Podusíme do měkka.

Namočené brambory přecedíme. Vodu z brambor vymačkáme.

Nastrouhané brambory smícháme s dušenou směsí, promícháme.

Zelenou cibulku nakrájíme na jemno, přidáme do bramborové směsi. Promícháme.

3 vajíčka, smícháme s mlékem, přidáme 2 šálky mouky a utřeme do hladka. Tekuté těstíčko smícháme s bramborovou směsí, utřeme.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články