Jean-Paul Belmondo zanechal po sobě nejen bohaté filmové dědictví, ale také krásnou dceru. Je z ní TOP modelka, přestože je mu podobná

2221
Sdílejte

Stella má také starší sourozence z Belmondova prvního manželství s tanečnicí Elodií Constantinovou. Mezi nimi je syn Paul, dcera Florance a nejstarší dcera Patricia, která tragicky zemřela při požáru. Stella udržuje kontakt i s jejich dětmi, což vytváří zajímavou rodinnou dynamiku, kde je Stella jejich tetou, přestože jsou věkově blíž k ní.

Po smrti svého otce v roce 2021 se Stella rozhodla pro nový začátek v Anglii. Přestěhovala se tam, aby studovala na prestižní univerzitě, kde se věnovala politologii a obchodnímu managementu. Přechod do nového prostředí byl pro ni výzvou, zvláště ve chvíli, kdy se musela vyrovnat se ztrátou otce. Přesto všechno zvládla a v srpnu letošního roku úspěšně zakončila své studium. Je jasné, že její otec by byl na ni velmi hrdý. Stellin příběh je důkazem toho, jak silná je rodinná podpora a jak důležité je nevzdat se ani v těžkých chvílích.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články