Jean-Paul Belmondo zanechal po sobě nejen bohaté filmové dědictví, ale také krásnou dceru. Je z ní TOP modelka, přestože je mu podobná

2221
Sdílejte

I přes věkový rozdíl více než 30 let se jejich vztah vyvinul natolik, že se po více než deseti letech společného života vzali. Jejich manželství přineslo narození dcery Stelly v srpnu 2003. Bohužel jejich manželská cesta skončila rozvodem, když bylo Stelle pět let.

Stella zdědila krásu po své matce Natty. Má velké modré oči a dlouhé blond vlasy, což z ní dělá pozoruhodnou krásku. I přes rozvod rodičů měla Stella dobré vztahy s oběma a obzvlášť blízký vztah se svým otcem, který ji vždy považoval za dar ve svém životě. Belmondo o své dceři říkal, že je jemná a ženská, a byl na ni nesmírně pyšný. Dokonce jí daroval koně za dobré školní výsledky, což ji vedlo k tomu, aby se z ní stala skvělá jezdkyně.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články