Herečka Marta Vančurová oslavila své 76. narozeniny : Bojovala s rakovinou a ve stejnou dobu ji opustil partner

2471
Sdílejte

Tam se ocitla ve společnosti budoucích hvězd, jako byli Tomáš Töpfer, Jiří Lábus a Kateřina Macháčková.

Její herecká kariéra se rychle rozvíjela. Marta zazářila v populárních filmech jako „Jáchyme, hoď ho do stroje“, „Den pro mou lásku“ a „Milenci v roce jedna“. Její profesní dráha slibovala další úspěchy, ale v roce 2000 jí byla diagnostikována rakovina. Tento těžký boj trval sedm let a Marta se s ním musela vypořádat nejen fyzicky, ale i psychicky. Přestože se snažila svůj stav před kolegy tajit, nemoc ji přiměla přehodnotit svůj pohled na život. Uvědomila si, jak je život vzácný a krátký, což jí paradoxně pomohlo najít vnitřní sílu.

V osobním životě čelila dalším výzvám. Její dlouholetý partner, kameraman Jan Malíř, se s ní rozešel v době, kdy bojovala s nemocí. Marta také prožila románek s hercem Ladislavem Frejem, což bylo komplikované, protože Frejova manželka Věra Galatíková v té době rovněž bojovala s rakovinou.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články