Herečka Lenka Kořínková se ocitla na úplném dně : Na prahu sedmdesátky nemá kde bydlet ani co jíst

1705
Sdílejte

Její kariéra již nebyla tak úspěšná, a tak se začala živit jako lektorka angličtiny. V této době se také stala známou díky propagaci tzv. „Kořínkové diety“, která se zaměřovala na dělenou stravu.

Osobní život Lenky Kořínkové byl poznamenán dvěma neúspěšnými manželstvími. První manželství skončilo poté, co její partner chtěl znovu odejít do Austrálie, což Lenka odmítla. Tento rozchod ji hluboce zasáhl a vedl k útěše v alkoholu. Druhé manželství s fotografem Davidem Holasem také nevydrželo, údajně kvůli nevěře a jejím problémům s alkoholem.

Alkohol se stal útočištěm pro Lenku v těžkých časech, což vedlo k několika excesům a dokonce k pobytu v psychiatrické léčebně. Její závislost na alkoholu a finanční potíže ji postupně dostaly na okraj společnosti. Přestože se snažila propagovat zdravý životní styl, sama se jím nedokázala řídit.

Kam dál?

Vláda se rozhodla poskytnout finanční pomoc domácnostem, které byly zasaženy povodněmi, a to ve výši 40 tisíc korun na každou postiženou domácnost

Prezidentský pár se stal terčem kritiky kvůli své plánované cestě do USA : Výčitky kvůli povodním, lidé závidí fotku sochy Svobody i chléb se solí

Agáta se bojí o život! Lituje, že potkala Soukupa. Mít s ním, dítě byla chyba řekla…

Zemřela slavná herečka Maggie Smithová, profesorka McGonagallová z Harryho Pottera

O Dominice Gottové (51) nebylo dlouhou dobu ani vidu, ani slechu. Je psychicky na dně a bez peněz

Další články