Gottovy nemovitosti: Pražskou vilu si pořídil za 400 tisíc, dům po rodičích pak prodal za 20 milionů

585
Sdílejte

Tato prostorná vila s rozlohou 807 metrů čtverečních a zahradou o velikosti téměř 3000 metrů čtverečních zahrnovala luxusní vybavení jako vnitřní bazén, saunu a vinný sklípek. Peníze na koupi vily pocházely z jeho honorářů z Las Vegas, německých desek a koncertů.

Po smrti rodičů v roce 1984 vilu prodal za 3,5 milionu korun, ale po revoluci ji koupil zpět a v roce 2005 ji znovu prodal, tentokrát za 19,5 milionu korun. Své vysněné bydlení, vilu v ulici Nad Bertramkou, si pořídil v roce 1974 za 416 tisíc korun. V této vile prožil mnoho krásných chvil, nejprve sám a později s manželkou Ivanou a jejich dcerami Charlottou a Nelly.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Další články