Filip Rajmont z Ulice: Vyhodili ho ze školy kvůli pletkám se studentem, registroval se jen na oko

2277
Sdílejte

Třináct let byl také členem Činohry Národního divadla. V současnosti ho diváci mohou vidět ve Švandově divadle, kde je stálým hostem a účinkuje v představeních jako Lordi nebo Klec bláznů. Také vystupuje v Laterně magice v inscenaci Valerie a týden divů, kde ztvárňuje postavu perverzního kněze. Filip sám přiznává, že role záporných postav mu sedí více než role romantických hrdinů.

Filip Rajmont se objevil i ve filmech jako O perlové panně, Nuda v Brně, Pouta nebo 8 hlav šílenství. Je také známý ze seriálů jako Velmi křehké vztahy, Ulice nebo minisérie Iveta, kde hrál bulvárního novináře Pavla Novotného. Aby tuto roli ztvárnil co nejvěrněji, setkal se s Pavlem Novotným osobně a diskutoval s ním o jeho zkušenostech z bulváru. Filip se snažil co nejlépe pochopit a napodobit jeho chování, což se mu podle mnohých kritiků podařilo velmi přesvědčivě.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články