Dejte si pozor pokud se váš partner narodil v tomto znamení : Jde po penězích a lásku nečekejte

1487
Sdílejte

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha jsou velmi ambiciózní a touží po úspěchu. Tato touha může někdy přerůst v přílišnou orientaci na peníze a společenský status. Známí pro svou pragmatičnost, Kozorozi často vidí vztahy jako další krok na cestě za svými cíli. Podle astroložky Jennifer Wilsonové mohou preferovat partnery, kteří jim pomohou dosáhnout úspěchu, což nemusí vždy zahrnovat romantické city. Je důležité si uvědomit, že ne každý Kozoroh se chová tímto způsobem, ale sklony k hromadění majetku jsou u nich výraznější.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou známi svou láskou k pohodlí a luxusu, což může vést k materialistickému přístupu ke vztahům. Britský astrolog Mark Flanders vysvětluje, že Býci jsou ovládáni Venuší, planetou lásky a bohatství. To může způsobit, že se zamilují spíše do životního stylu než do partnera samotného. Přestože jsou Býci loajální a oddaní, jejich potřeba finanční jistoty může vést až k posedlosti. Pokud je vaším partnerem Býk, je klíčové diskutovat o hodnotách a očekáváních, aby nedošlo k nedorozuměním.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou rádi ve středu pozornosti a často touží po okázalosti. Mohou být přitahováni partnery, kteří jim nabídnou luxusní život, po kterém touží. Podle Flemderse jejich potřeba obdivu a uznání může někdy převážit nad skutečnými emocemi. Partneři Lvů by měli být připraveni neustále dokazovat svou hodnotu nejen emocionálně, ale i finančně. Lvi by se měli snažit volit partnery na základě skutečné lásky a ne toho, jak dobře doplňují jejich image.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články