„Andílek odešel.“ Osmiletý Vilík podlehl vzácné nemoci. Před smrtí si splnil poslední přání

3683
Sdílejte

Před dvěma týdny se díky organizaci Sanitka splněných snů Vilíkovi splnilo jeho přání navštívit zoologickou zahradu, kde měl možnost pohladit si klokany. Tato zkušenost mu přinesla radost a úsměv na tvář, což bylo pro jeho rodinu i pro organizaci velkou útěchou.

Na Facebooku organizace Sanitka splněných snů se objevilo dojemné vyjádření: „Anděl odešel a bolest navždy zůstane v srdcích rodiny i našich. Útěchou nám může být alespoň to, že jsme mohli jeho poslední chvíle prozářit splněným snem, vyvolat úsměv a přinést trochu radosti.“ Vilíkův boj s nemocí byl dlouhý a náročný, ale jeho příběh zůstane v srdcích mnoha lidí jako připomínka odvahy a síly.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Další články