„Andílek odešel.“ Osmiletý Vilík podlehl vzácné nemoci. Před smrtí si splnil poslední přání

3681
Sdílejte

Léčba, kterou Vilík podstupoval, měla na jeho zdraví devastující účinky. Chemoterapie, která měla za úkol ničit rakovinné buňky, bohužel zasahovala i ty zdravé. Vilík trpěl častými horečkami a zvracením. V únoru se lékařům podařilo nádor chirurgicky odstranit, avšak v létě rodině oznámili, že naděje na vyléčení již neexistuje.

Díky štědrosti dárců, kteří prostřednictvím platformy Donio přispěli více než čtyřmi a půl miliony korun, mohl Vilík strávit léto obklopen svou rodinou, která mu poskytla co nejvíce radosti a podpory. Rodina využila tyto prostředky k tomu, aby s Vilíkem podnikala výlety a trávila s ním co nejvíce času.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Další články