3 jednoduché metody, které vždy pomohou rychle vyléčit mykózu na nehtech

2648
Sdílejte

ÚČINNÉ PROSTŘEDKY V BOJI PROTI PLÍSNI NA NEHTECH

Prvním rozumným krokem k uzdravení a úlevě od kvasinkové infekce je návštěva dermatologa. Metody léčby budou záviset na stadiu vývoje onemocnění, velikosti zóny postižené houbou a celkovém stavu těla.

A přestože neexistují žádné magické způsoby, jak vyřešit problém najednou, pečlivá lékařská léčba a současná terapie založená na tradiční medicíně zpravidla přináší pozitivní výsledek. „Daily Magazine“ vám řekne o nejlepších přírodních prostředcích, jak se zbavit plísní.

1) SODA A JABLEČNÝ OCET PROTI MYKÓZE NEHTŮ

Jedlá soda a jablečný ocet jsou dnes na poličce v kuchyni téměř každé hospodyňky. Pomocí těchto prostředků můžete houbě udělit ničivý úder.Smíchejte v poměru 1:3 jablečný ocet a teplou vodu. Nalijte směs do umyvadla a namočte si nohy do tohoto roztoku na 20 minut. Potom je otřete suchou utěrkou. Znovu nalijte teplou vodu (2 litry) do umyvadla a rozpusťte 2 polévkové lžíce sody. Namočte si nohy do této koupele na 15 minut. Všechny oblasti nehtu postižené plísní důkladně očistěte a ostříhejte (snadno se odlepí).

Abyste porazili plísňovou infekci, musíte tento postup provádět každý večer, dokud zdravé nehty nenarostou. Podstatou metody je, že houba v kyselém prostředí zahyne a soda zabrání jejímu dalšímu šíření.

V pokročilých případech si můžete po koupeli natřít nehty olejíčkem z čajovníku: ukázalo se, že je účinným prostředkem proti plísním.

2) KŘEN PROTI MYKÓZE NEHTŮ

Dalším rychlým lékem na plíseň nehtů je křen. Kořen křenu přejděte přes mlýnek na maso nebo ho nastrouhejte. Večer před spaním si nohy namočte do horké vody, dobře je napařte. Odřízněte co největší část postižené části nehtu. Potom si udělejte obklad s křenu na noc.

Kam dál?

Proč by se mělo jíst jedno jablko denně? Pomůže hubnout, zažene chuť na sladké, posílí imunitu a zbaví vás zácpy

Stačí fotka a aplikace v mobilu ukáže, jestli vám hrozí rakovina

Šest věcí, které se vám stanou, když máte málo spánku. Tloustnete, hloupnete a také je nebezpečí vzniku alzheimera

Energy drinky stejně jako cigarety až od 18 let, navrhují poslanci. Připravili změnu zákona, jež by regulovala prodej

Od té doby, kdy piji tento ÚŽASNÝ NÁPOJ mám dobrý krevní obraz, čistá střeva, játra a moje pleť září…

Další články