Zoufalý Slováček o rakovině své dcery: Je to hrozné jak jí nemoc ničí, je to horší než všichni čekali!

3970
Sdílejte

Se slzami v očích mluvil Slováček o tom, co teď prožívá. „Asi to začalo nějakou metastázi, když se to takhle přestěhovalo. Je to na h*vno! Co vám mám říct… Pro mě jako pro otce je naprosto hrozné, že je moje holčička vážně nemocná, a i když se budu snažit sebevíc, nedokážu jí nijak pomoci,“ přiznal nešťastný otec.
O návratu nemoci své dcery věděl Slováček od začátku. „Byl jsem s Aničkou na prvním rentgenu. Protože kašlala, vzal jsem ji k paní profesorce Čermákové a ta hned na první fotce poznala, že je problém. Poslali jí na další vyšetření, tak jsem šel s ní. Prožíval jsem to s Aničkou, když to všechno vypuklo. Nakonec přišla a řekla: ‚Tati, už je to tam zase,’“ přiznala smutně.To, co Slováčka děsí nejvíce, je fakt, že jí paradoxně nejvíce ubližuje její věk. Kdyby podobná nemoc napadla i jejího otce, nemusela by mít tak rychlý průběh. „U mladých lidí je to agresivnější,“ vysvětlil Felix. „Ale žiju ve víře, že to dobře dopadne. A že Anička bude mít to štěstí, že to vybojuje. Ona sama je také pozitivní,“ vysvětluje hlava rodiny. „Jak to bude, vědí jen lékaři. Uvidíme, jak bude chemoterapie fungovat,“ říká.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články