Znamení zvěrokruhu nám může pomoci určit, kolik spánku potřebujeme. Jaká je ideální doba pro každé znamení…

780
Sdílejte

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci si užívají dlouhá, pohodová rána, během nichž se rádi věnují sobě samým – ať už to je čtení novinek, ranní běh nebo příprava bohaté snídaně. Ideální čas pro jejich usínání je kolem desáté večerní, což jim poskytuje rovnováhu mezi dostatečným odpočinkem a možností si užívat večery.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou typičtí noční ptáci, protože mají tendenci mít spoustu myšlenek, které jim nedovolí lehce usnout. Přestože rádi zůstávají vzhůru dlouho do noci, snaží se udržet spánek alespoň na takové úrovni, aby nebyli druhý den vyčerpaní. Kvalitní odpočinek je pro ně klíčový, ale často těžko dosažitelný právě kvůli jejich aktivní mysli.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si vychutnávají ranní klid, avšak večer mají tendenci zůstat dlouho vzhůru. I s vědomím, že nedostatek spánku se ráno projeví, si často prodlužují večery. Ideální čas pro usínání by pro ně byl kolem půl jedenácté večer. Chtějí se cítit přes den svěží a plní energie, což vyžaduje přiměřený odpočinek.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi vyžadují ke svému ideálnímu rozložení až 12 hodin spánku, i když často obětují noční odpočinek ve prospěch kreativní práce, sledování oblíbeného seriálu nebo dokonce úklidu. Navzdory potřebě většího množství spánku se ráno často cítí nevyspaní, což může ovlivnit jejich ranní náladu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají rády věci naplánované a jasně strukturované. Preferují brzký odchod do postele kolem osmé hodiny večerní, aby mohly efektivně začít den ještě před svítáním. Klidný spánek je pro ně důležitý a rána považují za extrémně produktivní čas.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy nejsou nadšenci brzkého vstávání. Chodí spát spíše kolem půlnoci a potřebují dostatek odpočinku k tomu, aby byly ráno schopné vstát. Často ráno odkládají své povinnosti a budík, což může být problém pro jejich denní rytmus, kdy neustále dohánějí svůj zpožděný start.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si užívají noční bdělost, často ponocují a nesnášejí, když je spánek zpomaluje. Preferují zkracovat dobu spánku na minimum, což může negativně ovlivnit jejich ranní náladu. Jejich osobnost může být po ránu občas kousavá, zvláště pokud jsou vyrušeni nevhodně časně.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články