Svědek popsal poslední chvíle před smrtí herce Karla Heřmánka : Dlouze se podíval do mobilu a pak…

6947
Sdílejte

Incident měl nastat po poledni, kdy svědci byli na místě zadrženi policií až do večerních hodin. Další z přítomných popsal situaci jako absolutně šokující, když herec nečekaně vzal svůj život.

Ohlas na smutnou zprávu byl enormní. Mnozí z kulturní sféry vzdali hold Heřmánkovu talentu a vlivu. Herec Pavel Nový vyjádřil svou lítost nad ztrátou bývalého kolegy, se kterým si zahrál v filmu Fešák Hubert. Ministr kultury Martin Baxa ocenil Heřmánkovy role, které přinášely naději i v těžkých časech, a vyjádřil upřímnou soustrast rodině a přátelům.

Karel Heřmánek, absolvent brněnské JAMU, patřil mezi studenty významné generace vedle jmen jako Jiří Bartoška či Pavel Zedníček. Svou profesionální kariéru začal v brněnském Divadle Na provázku, poté pokračoval v Činoherním studiu v Ústí nad Labem a v roce 1976 se přestěhoval do Prahy, kde působil v Divadle Na zábradlí. V roce 1990 pak založil vlastní Divadlo Bez zábradlí, které se stalo centrem jeho umělecké činnosti.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články