Sabina Laurinová opět princeznou! Ve svých 52 let vypadá skvěle. Zazářila na zámku ve Slavkově!

2242
Sdílejte

Svým přirozeným hereckým projevem a dokonalým ztvárněním královské elegance si získala srdce mnoha lidí.

Vzestup a pád

Po této úspěšné startovní pozici následovala řada dalších výrazných rolí v televizních pořadech a filmech. Sabina Laurinová se rychle stala jednou z nejžádanějších českých hereček své generace. Její hvězda stoupala vzhůru, a ona se stala ikonou nejen na obrazovce, ale i v módním a společenském světě. Nicméně, jako každá kariéra, i ta její měla své výzvy. Laurinová se začala potýkat s osobními i profesními problémy, které ji dočasně přiměly k ústupu z veřejného života.

Znovuzrození a triumf nad Časem

Navzdory těmto překážkám Sabina Laurinová dokázala, že věk je opravdu jen číslo. Svým návratem na scénu jako princezna na zámku ve Slavkově ukázala, že s opravdovým talentem a vášní lze překonat jakékoli překážky. Je důkazem toho, že krása, talent a charisma nejsou navázány pouze na mládí. „I tento Den princezen byl skvělý – horko, radost, legrace a hlavně fajn kolegové, diváci a hlavně děti! Tak zase za rok,“ uvedla nadšeně po akci.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články