Policie v souvislosti se smrtí Matthewa Perryho, hvězdy seriálu Přátelé, zatkla nejméně jednoho člověka, dalších několik lidí bylo obviněno

495
Sdílejte

Patolog ve své zprávě uvedl, že ketamin, který našli v Perryho těle, nemohl pocházet z této terapii kvůli době, kdy byla dávka podána. Množství ketaminu v jeho krvi bylo podle pitevní zprávy tak vysoké, že by stačilo k celkové anestezii při náročné operaci. Úřady uvedly, že silné účinky tohoto anestetika v kombinaci s onemocněním tepen a užíváním dalších léků vedly k tomu, že herec ztratil vědomí a utopil se, uvedla televize NBC News.

Matthew Perry otevřeně hovořil o svém dlouhodobém boji se závislostí na opiátech a alkoholu. Ve svých pamětech z roku 2022 detailně popsal své problémy. Podle zprávy soudního lékaře byl v době své smrti již 19 měsíců „čistý“.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články