Policie v souvislosti se smrtí Matthewa Perryho, hvězdy seriálu Přátelé, zatkla nejméně jednoho člověka, dalších několik lidí bylo obviněno

495
Sdílejte

Vyšetřovatelé ve spolupráci s federálními úřady pátrali po tom, jak se Perry dostal k velkému množství ketaminu, což je droga, jejíž stopy byly nalezeny při pitvě. Koroner uvedl, že akutní účinky ketaminu, což je anestetikum s psychedelickými vlastnostmi, byly příčinou Perryho smrti.

Ketamin je už desítky let populární drogou na večírcích. V posledních letech se však začal používat i v medicíně díky svým vynikajícím výsledkům při léčbě depresí. Mnoho klinik dnes nabízí ketaminové infuze pro léčbu různých duševních problémů, jak připomíná Sky News. Perry podstupoval léčbu ketaminem kvůli depresím a úzkostem, ale jeho poslední terapeutické sezení proběhlo více než týden před jeho smrtí, což zjistila policie už v prosinci minulého roku.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články