Pohádka! Josef Dostál také ve finále rychlostní kanoistiky K1 na 1000 metrů vylovil z vody zlato

1148
Sdílejte

Česká olympijská výprava v Paříži slaví čtvrtou medaili, přičemž třetí nejcennější zlatou! Josef Dostál, kajakář specializující se na 1000 metrů dlouhou trať v rychlostní kanoistice, dosáhl na svůj vrchol kariéry. Ke stříbru a třem bronzům z her v Londýně, Rio de Janeiru a Tokiu přidal konečně i zlato. Na vodním kanále ve Vaires-sur-Marne napodobil páteční triumf svého kolegy, kanoisty Martina Fuksy.Dostál se do finále kvalifikoval z třetího místa v dopoledním semifinále, a to i přesto, že v jeho závěru takticky šetřil síly. Ve finálové jízdě se hned od začátku držel na špici. V polovině závodu byl druhý za Portugalcem Fernandem Pimentou, ale 300 metrů před cílem se dostal do vedení a své místo před ostatními závodníky uhájil až do konce.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články