Patricie Pagáčová chtěla návratem do Ulice potěšit fanoušky. Návrat některé diváky však odrazuje

2546
Sdílejte

Patricie pocítila určitou povinnost vůči svým fanouškům. Při představení podzimního programu TV Nova, kde aktuálně také účinkuje v seriálu „Jedna rodina“ a objevuje se v zábavné show „Možné je všechno!“, oznámila svůj návrat do „Ulice“. Pro Pagáčovou má návrat do role Terezy Kučerové (dříve Jordánové) velký význam, protože s rolí byla spojena od roku 2005, což je doba od úplných začátků seriálu. Podobně jako Tereza Brodská, která se po dlouhých čtrnácti letech vrací jako Bára Krausová, čelí také novým výzvám a hledá smysl života po rozvodu a neúspěších v práci.

Pagáčová přiznala, že by se sama o své vůli nevracela. „Pro mě už to bylo uzavřená kapitola,“ řekla, ale tvůrci ji pozvali k příležitosti výročí dvacáté sezóny, což chtěli oslavit návratem oblíbených postav. Strávila ve „Ulici“ čtrnáct let, což ji posléze přesvědčilo, aby se vrátila pro radost fanoušků, kteří se neustále ptají na její návrat.

Návrat Pagáčové ale některým divákům nejde pod nos. Někteří vyjadřují nespokojenost, zvláště kvůli jejímu působení jako porotkyně v „Superstar“. Jiní se těší na její nové scény, ale nechtějí sledovat další hádky s Davidem, což jejich náladu zkazí. Spolu s návratem Terezy se vracejí také další známé tváře jako Matouš Ruml coby David Kučera a Petr Vacek jako Tomáš Jordán.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články