Odporná hra zhrzené Kuchařové : Chtěla u soudu zlikvidovat Ondřeje Brzobohatého

1255
Sdílejte

Nepochopení a obvinění

Některé z nejvíce zarážejících výroků Kuchařové během konverzace byly: „Vědí, co a jak napsat… Musí vědět, že i kdyby je žaloval, tak tuhle pravdu se jim vyplatí uveřejnit… Je to zoufalé. Pokud to nevydají, regulérně ho přikrývají a pomáhají mu zahladit stopy. Nechápu to. Tohle by u nikoho jiného neprošlo… Takhle to prochází řadě tyranů, psychopatů, úchylů nebo lidí, kteří záměrně kryjí svou identitu a orientaci… Jsem vůči LGBT tolerantní úplně nejvíc, jen je mou osobní volbou, když jsem v posteli nechtěla mít LGBT lháře, který si celý život hraje na heteráka a všude o tom lže,“ vysvětlovala Kuchařová.

Pokračování soudního sporu

Soudní jednání bude pokračovat 21. srpna. Podle všeho nás čekají ještě horké chvilky nejen pro obě strany sporu, ale i pro veřejnost, která tyto události sleduje se značným zájmem.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články