Kramný dostal studenou sprchu : Pustí ho až v roce 2041. Podřezal si větev sám

3063
Sdílejte

Slámová dále vyjádřila své velké přesvědčení o správnosti původního rozsudku a nepochybuje o Kramného vině. Tento postoj sdílí řada lidí, kteří mají silné názory na to, že Kramný by měl nést plné následky svého činu. Její zdůraznění toho, že Kramný neprojevil žádnou snahu napravit škody, jen posiluje její postoj proti jeho předčasnému návratu na svobodu.

Pokud se v budoucnu nic zásadního nezmění, zdá se pravděpodobné, že Kramný zůstane ve vězení až do roku 2041, kdy mu bude 63 let. Tento případ nadále slouží jako důležitá připomínka pro všechny odsouzené, že jejich jednání během výkonu trestu je klíčové pro zvažování jakýchkoli možností předčasného propuštění. Zásadní přitom je, aby se jasně projevila jejich snaha napravit škody a chovat se k obětem a jejich rodinám s maximálním respektem a ohleduplností.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články