Jak moc může tajné slídění v mobilu vašeho protějšku váš vztah ohrozit? Chyba, za kterou tvrdě zaplatíte

850
Sdílejte

Co dělat místo slídivého chování?

Když pocítíte touhu vzít partnerův mobil nebo se podívat na jeho počítač, zaměřte se na své pocity. Zeptejte se sami sebe, proč to chcete udělat, co vás k tomu vede.

Je to důsledek zklamání z minulosti a zkušeností s nevěrnými partnery? Pracujte na sobě, na svých starých zraněních. Máte reálnou zkušenost s nevěrou současného partnera? Potřebujete obnovit svoji důvěru v něj, ale slídivé chování není řešení – cesta je vzájemná důvěra a spolupráce, klidně i s pomocí odborníka.

Možná je důvod vaší nedůvěry jiný. Říkáte si, že váš partner je příliš dokonalý, než aby mohl milovat právě vás? Problém může být ve vašem sebevědomí, na kterém musíte zapracovat. Nebo vás jeho chování vede k podezření s nezvyklou odtažitostí a nedostatkem náklonnosti? Odpověď nenajdete v jeho mobilu – musíte se zeptat přímo jeho!

Kam dál?

Školačky se nudily. U Otavy rozebíraly protipovodňové zábrany, které měly chránit okolí před případnými záplavami. Šrouby házely do řeky

Domácí porod v Plasích má dohru : Otec má smůlu, Evelínku dostali pěstouni

Odbornice šokovala svým názorem, který rodičům radí, aby své děti před přebalením žádali o svolení : Jmenovala chyby při výchově

AKTUÁLNĚ : Srážka dvou vlaků v Praze. Na místě je velký počet zraněných

Při policejní honičce zemřela mladá žena. Den poté se mužům zákona ozval její otec. Co jim vzkázal?

Další články