Jak dnes žije Irenka z komedie Dědictví aneb Ku*vahošigutntag? Polívkovi dala košem

6523
Sdílejte

Z více než padesáti dívek, které se o roli ucházely, byla právě Šárka jasně nejlepší volbou. „Natáčení probíhalo na počátku devadesátých let, což byla doba plná euforie z pádu komunismu a nabyté svobody. Dostali jsme na ni tip. Šárka byla mladá, atraktivní a neokoukaná tvář, svůj úkol zvládla výborně,“ prozradil Bolek Polívka.

Postava pro*titutky Irenky jí zničila život

Šárka si natáčení po boku takových hvězd jako Bolek Polívka či Dagmar Havlová naplno užívala. Za svůj výkon obdržela honorář ve výši 50 tisíc korun, což bylo tehdy pořádné jmění. Nicméně s odstupem času přiznala, že postava prostitutky Irenky jí život spíše zkomplikovala. Role v tomto filmu byla jejím filmovým debutem i závěrem kariéry, jelikož další nabídky odmítala. Mnoho lidí totiž neumělo rozlišovat mezi filmovým světem a skutečností, což vedlo k tomu, že ji někteří začali opovrhovat.

Vzala si Itala a podniká

Ani pozdější nabídka Bolka Polívky na účinkování v pokračování filmu Dědictví aneb Ku*vahošiseneříká ji neodradila od rozhodnutí s herectvím skoncovat. „Stala se z ní maminka a nechtěla se objevit v roli ženy k ničemu a schopné všeho,“ vysvětlil herec.Dnes Šárka Vojtková žije poklidným životem a daří se jí jak v osobní, tak profesní rovině. Rozběhla podnikání v Brně, kde provozuje kosmetický a kadeřnický salon. Je vdaná za staršího Itala a střídavě žije v Modeně a v Brně.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články