Herečka Yvetta Blanarovičová oslaví šedesáté narozeniny a stále září mládím a energií. zhubla za rok 9 kilo: Ráno jsem pila jen smoothie a kávu, v….

10303
Sdílejte

Herečka Yvetta Blanarovičová oslaví v září šedesáté narozeniny a stále září mládím a energií. V nedávném rozhovoru prozradila, že kvůli roli v novém seriálu musela přibrat 9 kilogramů a poté je opět shodit. Popsala, jaký to pro ni byl proces, a sdílela svůj recept na to, jak se zbavila nabrané váhy. Tento přístup může sloužit jako inspirace pro ženy v jejím věku, které se domnívají, že hubnutí po padesátce je nemožné.Yvetta vysvětlila, že ráno začínala den smoothie a kávou, dopoledne nejedla nic, obědvala dvouchodový oběd a večeře byla lehčí, před šestou hodinou večer. Svůj přístup označuje za klidný a pohodový, přičemž dbala na to, aby si udržela pravidelný jídelníček – ovšem nijak přehnaně zdravý.

Kam dál?

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Po smrti psychologa Ptáčka začaly vyplouvat na povrch zarážející fakta. Neshody v manželství a zdravotní potíže

Ukrajina nabídla České republice pomoc svých záchranných složek při odstraňování následků ničivých povodní. Schválil ji prezident Zelenskyj

Další články