Děti Alaina Delona se hádaly o majetek i o to, kde ho léčit zatímco on dožíval. Syn ho odvlekl od lékařů, dcera na něm měla chtít vydělat

4334
Sdílejte

Delonův syn Anthony a jeho druhý syn Alain-Fabien měli pochybnosti o úmyslech jejich sestry Anouchky, která žije ve Švýcarsku. Anouchka se starala o svého otce během jeho léčby rakoviny v Ženevě, ale její bratři ji později obvinili z manipulace se stavem herce. Anthony dokonce naznačil, že Anouchka chtěla otce ve Švýcarsku proto, aby se vyhnula vysokým daním z dědictví, což ona rozhodně popřela.

Situace se komplikovala natolik, že Delon na začátku roku podal právní stížnost na svého syna Anthonyho. Důvodem byly Anthonyho vyjádření v prestižním francouzském časopise Paris Match, kde popsal otce jako člověka, který těžko snáší svůj zhoršující se zdravotní stav. Anthony zmínil, že jsou zde velká rizika, že jeho otec oslavil poslední Vánoce, a jeho komentáře zasáhly hereckého veterána velmi citlivě.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články