AKTUÁLNĚ : V Německu žena pobodala v autobuse šest lidí. Tři z nich byli v ohrožení života

1153
Sdílejte

Podobný incident se odehrál i v Solingenu, městě ve stejné spolkové zemi, kde týden předtím útočil nožem 26letý Syřan, který zabil tři lidi. Tento čin rovněž vzbudil velké obavy a připomíná, jak křehká může být bezpečnost na veřejných místech.

Podle serveru Bild, který získal informace od policie, byla útočnice německé národnosti a měla již předchozí problémy s drogami. Současný útok mohl být rovněž ovlivněn její duševní nemocí nebo vlivem alkoholu či drog.

V době útoku bylo v autobuse, který byl nasazen jako speciální linka pro městské slavnosti, přítomno nejméně 40 dalších lidí. Cestující okamžitě přivolali policii. Řidič autobusu jednal rychle a duchapřítomně, když otevřel dveře, aby umožnil lidem uniknout, čímž pravděpodobně předešel dalším zraněním. Z šesti zraněných již tři mohli opustit nemocnici ještě v noci po incidentu. Policie však zatím neposkytla konkrétní informace o stavu zraněných, kteří byli ve věku od 16 do 30 let a pocházeli z okolí.

Kam dál?

Školačky se nudily. U Otavy rozebíraly protipovodňové zábrany, které měly chránit okolí před případnými záplavami. Šrouby házely do řeky

Domácí porod v Plasích má dohru : Otec má smůlu, Evelínku dostali pěstouni

Odbornice šokovala svým názorem, který rodičům radí, aby své děti před přebalením žádali o svolení : Jmenovala chyby při výchově

AKTUÁLNĚ : Srážka dvou vlaků v Praze. Na místě je velký počet zraněných

Při policejní honičce zemřela mladá žena. Den poté se mužům zákona ozval její otec. Co jim vzkázal?

Další články