Agáta Hanychová vzbudila rozruch fotkou s vypouklým bříškem. Odhalila pravdu. Nad jejím vysvětlením zůstává rozum stát

996
Sdílejte

Později se ale ukázalo, že Mirek drží Agátu za břicho vždy, když má své dny. „Klid, přátelé, byl to vtip a reklama na menstruační kalhotky,“ napsala Agáta v úterý na Instagram. Emoce by se možná uklidnily, kdyby bylo zjevné, že se jedná o reklamu, protože na fotkách samotných nebyly ani zmínky o reklamě, ani žádné kalhotky. Kdyby Agáta odpověděla na dotaz o údajném těhotenství, který jsme jí poslali před zveřejněním článku, mohla předejít mnoha nedorozuměním.Na závěr by se dala Agátě nabídnout rada. Pokud nechce, aby v její komunikaci kdokoliv viděl něco jiného než to, co tam skutečně je, měla by tomu přizpůsobit své jednání. A pokud to sama nedokáže vidět, možná by měla spolupracovat s někým, kdo jí bude schopný lépe poradit s tvorbou obsahu.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články