Tento chlebík dělala moje babička a vydrží vám opravdu celý týden. Dělám ho už 20 let, doporučuji každému, kdo chce poctivé domácí pečivo.Dnes jsem si na tento recept vzpomněla, protože ho jedna paní vzpomínala ve skupině o vaření a proto jsem se rozhodla, napsat vám. Podle mě by se na takové recepty nemělo zapomenout, jsou vzácné a velmi dobré. 🙂
Kam dál?
- Fantastická cuketová omáčka: Chutná tak skvěle, že i 20 sklenic bude málo !
- RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!
- VÁNOČNÍ čokoládové kuličky za 5 MINUT: V obchodě už sladkosti nekupuji, toto připravím bleskově a chutnají milionově !!
- Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!








