Zpěvák Rytmus o vlásek unikl smrti : Jeho nové auto začalo hořet během jízdy na dálnici

880
Sdílejte

Rapper Patrik Vrbovský (47), známý pod uměleckým jménem Rytmus, se znovu narodil, když jeho nové auto začalo hořet přímo během jízdy po dálnici. Vteřinová přesnost ho zachránila od jisté smrti.Šokoval své fanoušky na Instagramu, kde v sobotu sdílel video svého hořícího auta na kraji dálnice. V příspěvku uvedl, že vůz, konkrétně Land Rover Defender, patřil jeho ženě, která v něm denně vozila jejich syna. Jen dva dny před katastrofou se jeho žena s autem vrátila z Chorvatska.Patrik podotkl, že pokud by tehdy místo něj ve voze seděli jeho žena Jasmina a syn Sany, mohlo to skončit tra**cky. „Važte si každé sekundy života a šťastného návratu domů,“ zdůraznil.Incident se odehrál již v únoru, kdy se Rytmus po koncertu vracel domů. „Z auta zbyl jen ohořelý vrak,“ řekl smutně pro slovenský web Nový Čas.

 

Manželé měli vůz pouze tři měsíce. Šok z toho, že nové auto může během jízdy explodovat, byl obrovské štěstí. Díky svým zkušenostem na silnicích dokázal Patrik zachovat chladnou hlavu a okamžitě jednat. I přes valící se kouř a praskání plastů a gum se mu podařilo dostat auto na krajnici.Jasmina doplnila, že auto začalo hořet mezi kamiony a dalšími auty na dálnici. „Patrik svou duchapřítomností nikoho neohrozil a během několika vteřin odstavil auto na krajnici,“ uvedla hrdě Jasmina (35). Představila si, jak by situace mohla dopadnout jinak, kdyby ve voze seděla ona se synem.Patrik si nedovede představit, jak by jeho žena s takovou situací zvládla. „Neměla by čas odpoutat malého a dostat ho bezpečně z hořícího auta,“ je přesvědčený. Manželé Defender zvolili právě kvůli jeho bezpečnosti, ale po tomto incidentu o voze už nechtějí ani slyšet. Celý incident stále není vyřešený s prodejcem auta, který ze začátku byl velmi nápomocný, ale později své sliby nedodržel.Podle Jasminy jde jednoznačně o závadu na autě. „Technická chyba vozidla je prokázána i ve zprávě od policie a odborníka,“ uvedla moderátorka na závěr.

Kam dál?

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Po smrti psychologa Ptáčka začaly vyplouvat na povrch zarážející fakta. Neshody v manželství a zdravotní potíže

Ukrajina nabídla České republice pomoc svých záchranných složek při odstraňování následků ničivých povodní. Schválil ji prezident Zelenskyj

Další články