Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v cukrárně kupovat nebudete…

2497
Sdílejte

Postup:

V mixéru šleháme vodu, nápoj Tang v prášku, kondenzované mléko a smetanu přibližně 2 minuty, dokud nevznikne homogenní směs.

Přeneste obsah mixéru do nádoby s poklicí a odložte do mrazničky na 2 až 3 hodiny.

Po uplynutí této doby dejte směs znovu do mixéru a přidejte emulgátor. Mixujte při vysokém výkonu asi 10 minut.

Hotovo, přeneste zmrzlinu do menších nádob s poklicí. Bude zapotřebí více nádob, protože zmrzlina velmi zvětší objem.

Nádobky nechte 8 hodin v mrazničce.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články