Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v cukrárně kupovat nebudete…

3056
Sdílejte

Postup:

V mixéru šleháme vodu, nápoj Tang v prášku, kondenzované mléko a smetanu přibližně 2 minuty, dokud nevznikne homogenní směs.

Přeneste obsah mixéru do nádoby s poklicí a odložte do mrazničky na 2 až 3 hodiny.

Po uplynutí této doby dejte směs znovu do mixéru a přidejte emulgátor. Mixujte při vysokém výkonu asi 10 minut.

Hotovo, přeneste zmrzlinu do menších nádob s poklicí. Bude zapotřebí více nádob, protože zmrzlina velmi zvětší objem.

Nádobky nechte 8 hodin v mrazničce.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články