Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v cukrárně kupovat nebudete…

2917
Sdílejte

Postup:

V mixéru šleháme vodu, nápoj Tang v prášku, kondenzované mléko a smetanu přibližně 2 minuty, dokud nevznikne homogenní směs.

Přeneste obsah mixéru do nádoby s poklicí a odložte do mrazničky na 2 až 3 hodiny.

Po uplynutí této doby dejte směs znovu do mixéru a přidejte emulgátor. Mixujte při vysokém výkonu asi 10 minut.

Hotovo, přeneste zmrzlinu do menších nádob s poklicí. Bude zapotřebí více nádob, protože zmrzlina velmi zvětší objem.

Nádobky nechte 8 hodin v mrazničce.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články