Vodnáři jsou nejlepšími lidmi na světě. Nevěříte? přesvědčíme Vás těmito 15 důvody

10029
Sdílejte

12. Vodnáři jsou přirozenými lídry.

Mají k tomu všechny potřebné vlastnosti. Jsou připraveni převzít odpovědnost. Vodnáři jsou od přírody kreativní, schopni přijímat rozhodnutí a plánovat další akce. Někdy však mohou být ve svých výrocích poměrně nezdvořilí. Ale nikdo není dokonalý.

13. Vodnáři mají rádi samotu.

O samotě se cítí celkem spokojení. Vodnáři rádi tráví čas zkoumáním svého vnitřního světa, přemýšlejí o věcech a událostech nebo si prostě jen užívají klidu a ticha. Je pro ně obtížné se dělit o své myšlenky a pocity.

14. Vodnáři jsou objektivní.

Osoba s takovým povahovým rysem je schopna nestranně posoudit situaci a poskytnout opravdu praktické rady. Ve sporu takoví lidé nebudou bránit svůj názor do posledního dechu, ochotně budou souhlasit s těmi, jejichž názor jim bude připadat rozumnější.

15. Vodnáři jsou věrní přátelé a partneři.

K výběru svých přátel přistupují velmi důkladně, sbližují se s nimi obtížně, potřebují člověka poznat blíže. Máte-li kamaráda Vodnáře, měli byste vědět, že máte nejodpovědnějšího a nejvěrnějšího druha, který s vámi bude neustále.

Tak co souhlasíte ?

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články