Víte, jaká je vaše barva aury podle znamení zvěrokruhu ? Podívejte se co o vás vypovídá

860
Sdílejte

Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje specifickými charakteristickými vlastnostmi, které ovlivňují jeho chování a osobnost. Každý z nás má své silné a slabé stránky. Věděli jste ale, že každému znamení zvěrokruhu lze přiřadit určitou barvu aury? Tato barva odhaluje důležité aspekty naší osobnosti a duchovní energie.Lidská aura je tajemné elektromagnetické pole, které nás obklopuje a formuje naše životy i chování. Pojďme se podívat, jakou barvu má vaše aura podle vašeho znamení zvěrokruhu.Beran-

Jako ohnivé znamení má Beran auru v ohnivě červené barvě. Tato barva reflektuje jeho dynamické a často impulzivní emoce. Beran je známý svou vášnivostí a silnými vjemy. Někteří lidé jsou jeho intenzivní povahou fascinováni, zatímco jiní mohou být jeho horlivostí zastrašeni.

Býk

Býk, spojený s prvek země, má auru v lesním zeleném odstínu. Tento tón symbolizuje klid, stabilitu a hlubokou duchovní energii. Aura Býka napomáhá probudit jeho intuici a lidé v jeho přítomnosti často cítí pokoj a důvěru.

Blíženci

Blíženci vnášejí světlo a radost do každé místnosti díky své jasně žluté auře. Jejich aura je plná pozitivní energie, což způsobuje, že se ostatní cítí v jejich blízkosti příjemně, často aniž by věděli proč. Hlavní síla Blíženců tkví v jejich optimistickém přístupu.

Rak

Rak je znamením hlubokých emocí a jeho aura je něžně růžová. Tato barva odráží jeho schopnost rozdávat lásku a okouzlit okolí. Rak má tendenci vytvářet hluboká spojení s lidmi a jeho blízký vztah k Měsíci dodává jeho auře mystickou záři.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články