Velký ČERVENCOVÝ horoskop lásky : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

38646
Sdílejte

Váhy- Červenec vám přinese pocit radosti a klidu ve vašem partnerství. I když kolem vás bude všechno bouřit, vy si svůj klid udržíte a tím uklidníte i své blízké. Přesto vás v polovině měsíce může zasáhnout bojovná nálada.

Štír- Začátek měsíce prožijete ve znamení vášně a energie. S partnerem se váš vztah začne rozvíjet a budete se navzájem obdivovat. Můžete se znovu zamilovat a uvědomit si, jak moc vás váš partner přitahuje. Konec měsíce přinese možný konflikt kvůli stěhování a nové setkání s jiným mužem.

Střelec- Na začátku měsíce budete zvažovat, zda opustit nevyhovující vztah, kde se cítíte manipulováni. Po klíčovém rozhovoru s partnerem vás čekají nové začátky a uzavření minulých záležitostí.

Kozoroh –Váš vztah bude v červenci jako na houpačce. Budete potřebovat si hodně věcí vyjasnit. Koncem měsíce může dojít ke stagnaci ve vašem vztahu, následované uzavíráním důležitých kapitol a obnovením lásky.

Vodnář –Začátkem měsíce se budete cítit osamoceni a nepochopeni, zejména co se týče vašeho partnera. Pocit osamělosti vás přivede k vyšší aktivitě a účasti na společenských akcích v druhé polovině měsíce, což vám přinese nové začátky jak ve vztahu, tak v osobním životě.

Ryby- Osud vám hned na začátku července přinese lásku a budete plni citů. Touhy po krátké dovolené se svou láskou však může překazit pracovní zaneprázdněnost, což vás zklame. Dbejte na to, abyste se nenechali manipulovat partnerem. Nové začátky ve vašem vztahu přijdou až ve druhé polovině měsíce.

Takto vypadá předpověď lásky pro jednotlivá znamení na měsíc červenec. Nezapomínejte, že hvězdy vám mohou jen nasměrovat, ale skutečné činy jsou ve vašich rukou.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články