Velký ČERVENCOVÝ horoskop lásky : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

38646
Sdílejte

Býk- Od počátku měsíce se budete snažit sami sebe přesvědčit, že ve vašem partnerství je vše v pořádku a že jste spokojení. Možná je ale na čase přiznat si, že ne všechno je vždy růžové. Střed měsíce vás postaví před rozhodnutí, zda jet na dovolenou s rodinou nebo pouze sami. Budete se cítit jako chyceni v pasti.

Blíženci -Hned na začátku měsíce budete intenzivně řešit závislost ve vztahu, což vás bude provázet po celý červenec. V první polovině měsíce můžete být nuceni něco nebo někoho opustit. Druhá polovina vám pak přinese nové začátky a pozitivní změny.

Rak-Na začátku měsíce budete nejistí, co vlastně chcete. Strávíte čas přemýšlením a rekapitulováním svého vztahu. Může dojít i k hádce s partnerem, která vás přiměje vrátit se v myšlenkách do minulosti. Konec měsíce bude plný flirtu a koketování.

Lev- Lví vztahy budou v červenci hlavním tématem. Přijde zpráva od partnera, která vás může znepokojit, ale nakonec vše dobře dopadne. Koncem měsíce vás čeká velká láska a urychlené události spojené s někým z vaší minulosti.

Panna- Vy a váš partner budete od začátku měsíce pracovat na zlepšení vašeho vztahu. Váš partner se bude snažit přinést do vašeho soužití více lásky. Během druhého týdne může dojít ke konfliktu kvůli náhlému impulzivnímu jednání, které bude třeba vyřešit.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články