Velké neštěstí v jihlavském aquaparku. Matka nechala dvě malé holčičky bez dozoru, jedna se utopila

12702
Sdílejte

Nedávný incident v jihlavském aquaparku přinesl nešťastné situaci, při které dvě malé holčičky zůstaly zcela bez dozoru své dvaadvacetileté matky. Tyto dívky, ve věku tří a pěti let, byly ponechány napospas osudu, zatímco jejich matka byla v jiné části areálu. Událost se stala v neděli 16. června, kdy se starší, pětiletá dívka začala topit ve vnitřním bazénu. Naštěstí byl na místě přítomný jeden z návštěvníků aquaparku, který ji rychle vytáhl z vody a společně s dalšími lidmi začal poskytovat první pomoc.

Kam dál?

Při narození vážila jen něco kolem 500 gramů a lékaři jí dávali jen pár minut života: Když si ji matka vzala naposledy do náruče, stal se zázrak!

Neuvěřitelně silné přátelství mezi zahradníkem a osamělou labutí nás dojal : Divoké zvíře v něm našlo svého nejlepšího přítele!

V Polsku řeší šokující případ : Do babyboxu rodiče nacpali šestiletou dívku. V den jejích narozenin

Hodovat v restauraci a neplatit? Zákazníci si do restaurace přinesli švába. Dali si ho do jídla. Plán jim vyšel a odešli bez placení

Mladá žena vydělává desítky tisíc prodejem použitých ponožek. Její rekord byl i 181 tisíc korun. Popsala co s nimi zákaznici dělají

Další články