Nikdo jim nepřál štěstí, ale vše překonali a dnes slaví své 25. výročí od svatby!“ – Podívejte se jak vypadají dnes

2101
Sdílejte

Ve Velké Británii byli prvním párem s Downovým syndromem, který uzavřel sňatek, a letos oslaví 25. výročí od svého velkého dne.Ale jejich rozhodnutí se vždy nesetkávalo s pozitivními reakcemi, naopak. Když se před více než dvěma desítkami let chystali říct si své ano v kostele v Essexu, lidé pochybovali o tom, jestli je to v pořádku, a byli vůči této lásce skeptičtí.Přitom vlastně není důvod si o jejich lásce myslet něco špatného. Oba dva jsou na stejné úrovni, zjevně si rozumějí a našli někoho, s kým se rozhodli sdílet zbytek svého života. Což je krásné a ne každému “normálnímu” člověku se tohle poštěstí. Kdo ví, jestli odmítavé postoje neměli v první řadě ti, kteří na svou životní lásku ještě čekají.

Kam dál?

Při narození vážila jen něco kolem 500 gramů a lékaři jí dávali jen pár minut života: Když si ji matka vzala naposledy do náruče, stal se zázrak!

Neuvěřitelně silné přátelství mezi zahradníkem a osamělou labutí nás dojal : Divoké zvíře v něm našlo svého nejlepšího přítele!

V Polsku řeší šokující případ : Do babyboxu rodiče nacpali šestiletou dívku. V den jejích narozenin

Hodovat v restauraci a neplatit? Zákazníci si do restaurace přinesli švába. Dali si ho do jídla. Plán jim vyšel a odešli bez placení

Mladá žena vydělává desítky tisíc prodejem použitých ponožek. Její rekord byl i 181 tisíc korun. Popsala co s nimi zákaznici dělají

Další články