Terezku srazilo na škole v přírodě auto a zůstala na vozíčku. Odškodné za 15 let, škola má nízkou pojistku

800
Sdílejte

Na škole v přírodě došlo k nešťastnému incidentu, který navždy změnil život malé dívky Terezky. Ta byla sražena autem a v důsledku toho zůstala na vozíčku. Navzdory jasnému rozhodnutí soudu, který uznal učitelku vinnou, se její rodiče již více než 15 let nemohou domoci spravedlnosti a adekvátního odškodnění. Zjistilo se totiž, že škola nebyla dostatečně pojištěna, což situaci značně komplikuje.Kateřina, matka Terezky, popisuje aktuální stav své dcery s velkou bolestí a zároveň obdivem. „Terezka je ochrnutá.

Kam dál?

Při narození vážila jen něco kolem 500 gramů a lékaři jí dávali jen pár minut života: Když si ji matka vzala naposledy do náruče, stal se zázrak!

Neuvěřitelně silné přátelství mezi zahradníkem a osamělou labutí nás dojal : Divoké zvíře v něm našlo svého nejlepšího přítele!

V Polsku řeší šokující případ : Do babyboxu rodiče nacpali šestiletou dívku. V den jejích narozenin

Hodovat v restauraci a neplatit? Zákazníci si do restaurace přinesli švába. Dali si ho do jídla. Plán jim vyšel a odešli bez placení

Mladá žena vydělává desítky tisíc prodejem použitých ponožek. Její rekord byl i 181 tisíc korun. Popsala co s nimi zákaznici dělají

Další články