Svěží a rychlý TVAROHOVÝ koláč ze 4 vajec a 250 gramů tvarohu – ideální na léto!

5447
Sdílejte

4.)  Připravené těsto vylijeme na plech a pečeme 10 minut při teplotě 200 stupňů.

5.)  Pro přípravu krému si nejprve smícháme tvaroh s cukrem.

6.) Smetanu vyšleháme na šlehačku a přidáme k tvarohu s cukrem.

7.) Krém dobře ale lehce promícháme.

8.)  Upečený korpus rozkrojíme na poloviny a na jeden plát natřeme krém.

9.) Druhým plátem přikryjeme a zbytek krému naneseme na vrch koláče.

10.) Můžeme odstranit kraje koláče a na závěr posypeme kakaem.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články