Svěží a rychlý TVAROHOVÝ koláč ze 4 vajec a 250 gramů tvarohu – ideální na léto!

5737
Sdílejte

4.)  Připravené těsto vylijeme na plech a pečeme 10 minut při teplotě 200 stupňů.

5.)  Pro přípravu krému si nejprve smícháme tvaroh s cukrem.

6.) Smetanu vyšleháme na šlehačku a přidáme k tvarohu s cukrem.

7.) Krém dobře ale lehce promícháme.

8.)  Upečený korpus rozkrojíme na poloviny a na jeden plát natřeme krém.

9.) Druhým plátem přikryjeme a zbytek krému naneseme na vrch koláče.

10.) Můžeme odstranit kraje koláče a na závěr posypeme kakaem.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články