Svěží a rychlý TVAROHOVÝ koláč ze 4 vajec a 250 gramů tvarohu – ideální na léto!

5100
Sdílejte

4.)  Připravené těsto vylijeme na plech a pečeme 10 minut při teplotě 200 stupňů.

5.)  Pro přípravu krému si nejprve smícháme tvaroh s cukrem.

6.) Smetanu vyšleháme na šlehačku a přidáme k tvarohu s cukrem.

7.) Krém dobře ale lehce promícháme.

8.)  Upečený korpus rozkrojíme na poloviny a na jeden plát natřeme krém.

9.) Druhým plátem přikryjeme a zbytek krému naneseme na vrch koláče.

10.) Můžeme odstranit kraje koláče a na závěr posypeme kakaem.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články