Svěží a rychlý TVAROHOVÝ koláč ze 4 vajec a 250 gramů tvarohu – ideální na léto!

5519
Sdílejte

4.)  Připravené těsto vylijeme na plech a pečeme 10 minut při teplotě 200 stupňů.

5.)  Pro přípravu krému si nejprve smícháme tvaroh s cukrem.

6.) Smetanu vyšleháme na šlehačku a přidáme k tvarohu s cukrem.

7.) Krém dobře ale lehce promícháme.

8.)  Upečený korpus rozkrojíme na poloviny a na jeden plát natřeme krém.

9.) Druhým plátem přikryjeme a zbytek krému naneseme na vrch koláče.

10.) Můžeme odstranit kraje koláče a na závěr posypeme kakaem.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články