Rychlé a křehoučké polštářky z listového těsta. Jsou tak u nás oblíbené, že klasické větrníky už nedělám !

19604
Sdílejte

Postup:

1. Listové těsto si nakrájíme na čtverce pomocí rádýlkem.

Recept pokračuje na další straně

2. Potřeme mlékem a dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 15-20 minut.

3. Pudink bez vaření si vyšleháme ve studeném mléce. Vyšleháme si i smetanu a obě hmoty spojíme. Pudink můžete udělat i klasický vařený, nechat vychladnout a následně vmícháte do šlehačky.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články