Rychlé a křehoučké polštářky z listového těsta. Jsou tak u nás oblíbené, že klasické větrníky už nedělám !

11483
Sdílejte

Postup:

1. Listové těsto si nakrájíme na čtverce pomocí rádýlkem.

Recept pokračuje na další straně

2. Potřeme mlékem a dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 15-20 minut.

3. Pudink bez vaření si vyšleháme ve studeném mléce. Vyšleháme si i smetanu a obě hmoty spojíme. Pudink můžete udělat i klasický vařený, nechat vychladnout a následně vmícháte do šlehačky.

Kam dál?

Jablečný koláč s ořechy a karamelem: Je to kombinace jednoduchosti a bohaté chuti

„Opilý Izidor“ je oblíbený dezert , který spojuje lahodnou chuť ořechů, rumu a piškoty

Rychlé a jednoduché krémeše z listového těsta! Každý chce tento recept

Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

Další články