Roubenka, kterou v Českém ráji nyní vlastní Jiřina Bohdalová, je jako z pohádky. Pojďte nakouknout

9660
Sdílejte

Zatímco její partner Radoslav Brzobohatý topil v kamnech a sledoval televizi u sousedů, jejich domek zachvátil požár. Chalupa pro Jiřinu byla nejen místem klidu, ale také úkrytem před hektikou showbyznysu a místem rodinných setkání.Během natáčení seriálu Chalupáři byla Jiřina okouzlena filmovou chalupou natolik, že ji chtěla koupit, ale majitelé nehodlali dům prodat. Avšak její touha po vlastním útočišti ji nakonec přivedla do Českého ráje, kde našla svůj vysněný domov.Roubenka, kterou v Českém ráji nyní vlastní, je jako z pohádky. Tento malebný dům není pouze útočištěm, ale také místem, kde se prolínají rodinné vazby a radost z každodenních maličkostí. Chalupa byla pečlivě zrekonstruována tak, aby naplnila představy Jiřiny o útulném domově. Kombinace tmavého dřeva s bílými pruhy a okny dodává chalupě pohádkový vzhled.Toto kouzelné místo, obklopené zelení, je nyní místem, kde Jiřina tráví mnoho času s rodinou a přáteli. Dům je zařízen s důrazem na detail, a spojuje tradiční prvky s moderními komforty, které zajišťují pohodlí pro všechny návštěvníky. Jiřina zde ráda tráví čas zahradničením nebo přípravou gurmánských pokrmů, pro které je její kuchyně vyhlášená.Chalupa Bohdalové se však stala několikrát terčem zlodějů. Aby ochránila své milované útočiště, rozhodla se pro razantní zabezpečení. Humorné nápisy na bráně, jako například „Zákaz vstupu pitomcům“ a „Bacha cholerik!“ varují nevítané návštěvníky před možnými důsledky.Pro Jiřinu Bohdalovou není její chalupa jen letním sídlem, ale také místem, kde se tvrdě pracuje.Od chvíle, kdy tam dorazí, pracuje od rána do večera a očekává, že jí pomohou i členové rodiny, včetně dcery Simony Stašové a vnoučat.Chalupa Jiřiny Bohdalové byla také několikrát využita jako kulisa oblíbeného pořadu Hobby naší doby, kde jsme měli možnost nahlédnout do jejího soukromí a inspirovat se jejími zahradnickými schopnostmi.Pokud vás zajímá další Jiřinin plán pro budoucnost, můžete si přečíst článek, který odhalí všechny detaily.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články