Ralf Schumacher mladší bratr Michaela Schumachera veřejnost šokoval : Po rozvodu s modelkou oznámil, že je gay

808
Sdílejte

Na sociálních médiích sdílel Ralf vzkaz, ve kterém vyjádřil svou radost: „Nejkrásnější věc v životě je, když máte po svém boku toho správného partnera, se kterým můžete sdílet všechno.“ Jeho syn David jej podpořil dojímavým přáním: „Jsem moc rád, že jsi konečně našel někoho, s kým se opravdu cítíš dobře a máš pocit bezpečí. Stoprocentně za tebou, tati, stojím a přeji ti vše nejlepší a gratuluji.“Podle německé zpěvačky Carmen Geiss jsou Ralf a jeho partner spolu už dva roky. Ve svém komentáři na sociálních sítích vyjádřila svou podporu a lásku k oběma mužům, a zároveň přidala další fotografie zamilovaného páru. Ralfovým partnerem je Francouz jménem Étienne.Ralf Schumacher, podobně jako jeho slavný bratr Michael, závodil úspěšně ve Formuli 1. Během své kariéry se zúčastnil více než 180 závodů a získal 27 umístění na stupních vítězů. Svoji aktivní závodní kariéru ukončil ve věku 37 let a nyní pracuje jako komentátor pro Sky Sports Germany.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články