Po dlouholetém bádání mezinárodní tým vědců z Ohio University v USA identifikoval potenciální příčinu stoupajícího počtu případů rakoviny tlustého střeva u osob mladších 50 let. Výzkum, o němž referoval britský deník Metro, odhalil, že kombinace nevhodné stravy bohaté na cukry a nadměrného růstu specifické bakterie zvané Fusobacteria v lidských střevech může být klíčovým faktorem. Nebezpečné jsou zejména diety a hubnoucí programy, které mají nízký obsah vlákniny.
Kam dál?
- Pět školáků skončilo na Karlovarsku v nemocnici, vyzkoušeli medvídky s HHC
- Zapomenutý poklad z přírody: Tuto rostlinu mnozí přehlížejí, ale léčí víc, než tušíme!
- Podle lidového léčitele je tento CIBULOVÝ ČAJ ten nejúčinnější na kašel, chřipku a nachlazení
- Myslíte si, že čerstvý noční vzduch zaručí lepší spánek? Opak je pravdou. Vysvětlíme vám, proč zavřít okno, než půjdete spát








