Po dlouholetém bádání mezinárodní tým vědců z Ohio University v USA identifikoval potenciální příčinu stoupajícího počtu případů rakoviny tlustého střeva u osob mladších 50 let. Výzkum, o němž referoval britský deník Metro, odhalil, že kombinace nevhodné stravy bohaté na cukry a nadměrného růstu specifické bakterie zvané Fusobacteria v lidských střevech může být klíčovým faktorem. Nebezpečné jsou zejména diety a hubnoucí programy, které mají nízký obsah vlákniny.
Kam dál?
- Co se vám snaží tělo naznačit pokud máte stále chuť na něco sladkého, slaného, hořkého nebo kyselého ?
- Vědci z Kalifornie navrhli způsob, jak za 72 hodin zregenerovat celý imunitní systém
- Pokud pociťujete silnou únavu, vyzkoušejte těchto 7 přírodních prostředků!
- Neuvěřitelný objev vědců! Objevili jsme konečně lék na rakovinu? Nejnovější výsledky jsou jako zázrak