Oblíbená komička Zuzana Bubílková netradičně rozbila synovi vztah se starší ženou : Jednou ráno se neupravená svlékla před ním do naha a…..

2582
Sdílejte

Dobře si vzpomíná na dobu svého mládí, kdy byla společnost silně zaměřená na brzké vdávání. „V té době bylo téměř nutností vdát se do třiadvaceti let, protože pak už byla žena považována za téměř nežádoucí. Moje matka tohle brala velmi vážně a měla velkou starost, abych neskončila jako stará panna,“ prozradila Bubílková.Popsala svůj vlastní příběh o tom, jak byla ve dvaceti pěti letech pod tlakem, aby se vdala. „Zrovna jsem ukončila jeden vztah a matka měla obavy, že když se nevdám na vysoké škole, bude to špatné. Tak jsem si vzala prvního, kdo mě chtěl, abych jí udělala radost, ale to manželství netrvalo dlouho a brzy následoval rozvod,“ vysvětlila. Podotkla, že matka hrála velkou roli i při jejich rozvodu, protože bydlela s nimi v jednom domě, což způsobovalo napětí a třenice.Kromě svých vlastních životních zážitků se Bubílková podělila i o zajímavou historku, která se týká jejího syna Tomáše. Ten si totiž našel partnerku o 15 let starší. „Tomáš měl poměrně výběr a ženy se u něj střídaly, ale jednou mě opravdu rozčililo, že si našel o tolik starší ženu a tvrdil mi, že je to modelka,“ vyprávěla se smíchem. Rozhodla se zasáhnout velice originálním způsobem.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články