Velmi nízké důchody zpěváků a herců : Zaslouží si umělci s nízkým důchodem naši finanční pomoc ? Češi se neshodují

455
Sdílejte

Zaslouží si známé osobnosti z oblasti umění finanční pomoc, když mají nízké důchody, nebo si za svoji situaci mohou sami tím, že během své kariéry nezajišťovali svou budoucnost? Tato otázka rozděluje českou společnosti a odhaluje hlubší problém, který nejde zúžit pouze na oblast showbyznysu.Nízké důchody známých umělců jsou tématem, které rozděluje veřejnost snad více než jakékoliv jiné. Lidé mají různé názory na to, jaký by měl být spravedlivý důchod pro herce, zpěváky a další umělce.Na jedné straně někteří tvrdí, že umělci během své kariéry vydělali dost peněz a nepotřebují vysoký státní důchod.

Kam dál?

Při narození vážila jen něco kolem 500 gramů a lékaři jí dávali jen pár minut života: Když si ji matka vzala naposledy do náruče, stal se zázrak!

Neuvěřitelně silné přátelství mezi zahradníkem a osamělou labutí nás dojal : Divoké zvíře v něm našlo svého nejlepšího přítele!

V Polsku řeší šokující případ : Do babyboxu rodiče nacpali šestiletou dívku. V den jejích narozenin

Hodovat v restauraci a neplatit? Zákazníci si do restaurace přinesli švába. Dali si ho do jídla. Plán jim vyšel a odešli bez placení

Mladá žena vydělává desítky tisíc prodejem použitých ponožek. Její rekord byl i 181 tisíc korun. Popsala co s nimi zákaznici dělají

Další články