Která znamení to mají v partnerství nejtěžší? Manželské problémy podle horoskopu

2564
Sdílejte

Citově chladný partner

Manželství, kde jeden partner je citlivý a touží po láskyplných projevech, zatímco druhý partner je citově chladný, může často skončit nedorozuměními, frustracemi a může být odsouzeno ke konci. Série astrologických kombinací, které jsou považovány za problematické, zahrnuje například dvojice Raka a Vodnáře, Štíra a Vodnáře či Ryb a Vodnáře. Vodnář je pro ženy narozené ve vodních znameních komplikovaným partnerem.

Rak a Vodnář – jak překonat citové rozdíly

Vodnář je často citově chladný, zatímco Rak hledá emocionální bezpečí a láskyplné projevy. Pokud chce Vodnář ve vztahu s Rakem uspět, musí se naučit projevovat více romantiky a citlivosti. Naopak Rak by měl v partnerovi narozeném ve znamení Vodnáře oceňovat jeho jedinečnost a kreativitu.

Štír a Vodnář – vášeň versus ledový klid

Štír je symbolizován hlubokými emocemi a vášní, někdy až nenávistí, zatímco Vodnář často reaguje na tlak citů chladným odstupem. Pokud se dokáží oba partneři navzájem pochopit a přijmout své rozdíly, mohou vytvořit velmi silné a trvalé partnerství.

Ryby a Vodnář – citové moře a chladná logika

Ryby jsou emocionální a bezbřehé ve své lásce, zatímco Vodnář je chladný a logický. Přestože tyto rozdíly znamenají časté problémy, Vodnář může ocenit originalitu a obětavost Ryb, zatímco Ryby mohou vzhlížet k intelektuální kapacitě Vodnáře.

Další problematické kombinace mohou být Beran a Rak, Lev a Býk, Štír a Býk, Váhy a Rak, Vodnář a Býk. Tyto páry potřebují více tolerance, porozumění a schopnosti vést dialog.

Problém závislosti na rodičích

Existuje problém „mamánků“, což jsou jedinci, kteří jsou nezdravě upnutí na své rodiče a odmítají se symbolicky odpoutat a vstoupit do vlastního života. Častější model zahrnuje silný vliv matky na syna, což je obvykle typické pro znamení Raka a Býka. Tato znamení, díky své silné vazbě k Luně, často promítají své emocionální zkušenosti z matky na své partnerky.Pokud je muž silně spjat s matkou, žena ve vztahu často soutěží s ní o jeho pozornost a může být odsouzena k tomu, abych se neustále srovnávala s mateřským vzorem.

Manželství a závislosti

Láska může zastřít vidění negativních rysů partnera. Některé negativní rysy by však nikdy neměly být přehlíženy, jako jsou závislosti na alkoholu, drogách nebo hráčství. Tyto problémy jsou častější u znamení Raka a Ryb kvůli jejich citům a náladovosti, a také u Blíženců, Vodnářů a Štírů kvůli jejich zvědavosti a touze vyzkoušet něco nového.

Alkoholismus

Alkoholismus je problém zejména pro citlivá znamení jako Rak a Ryby, která mohou mít sklon unikat do snových světů a utápět své problémy v alkoholu. Tito lidé mohou být velmi náladoví a uzavření, což může jejich partnerství velmi zatěžovat.V manželství s přísně náladovým partnerem narozeným ve znamení Ryb nebo Raka musíte být připraveni na jejich emocionální výkyvy a projevovat hodně trpělivosti.

Epilog

Přestože některé astrologické kombinace jsou považovány za problematické, s dostatečnou mírou tolerance, komunikace a pochopení mohou i tyto vztahy být úspěšné a naplňující.

 

Kam dál?

ŘÍJNOVÝ superúplněk známý také jako lovecký úplněk : Je ideální čas ukončit vše, co nemá budoucnost

Pohádkové postavy podle horoskopu : Která z nich jste vy? Uvidíte, jak je to přesné

Velký ŘÍJNOVÝ horoskop : Býci se dočkají novinek, Raci si užijí romantiku a vášeň, Střelci si odpočinou

Podzimní rovnodennost obdobím rovnováhy a nových začátků. Některá znamení čeká v tento magický den splnění snů a úspěch

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Další články