Jaká je povaha muže podle měsíce narození ! Budete v šoku !

7214
Sdílejte

Únor

Tyto muži jsou na jednu stranu extrémně silné osobnosti a na druhou stranu strašně zranitelní. Jsou to velmi tvrdohlaví jedinci, kteří si nechodí za nikým pro rady, většinu věcí si dělají po svém. Jsou spolehliví a vždycky si najdou způsob, jak vydělat zajímavé peníze.

Březen

Muži narození v březnu jsou perfekcionisté. Pokud to není přesně podle jejich představ, tak o to nestojí. Jsou to dobrodružní lidé, kteří se neustále snaží dostávat o kus dál, potřebují se zdokonalovat. Avšak jejich slabinou je, že nedokáží unést kritiku. Myslí si totiž, že se jedná o jakousi formu odmítnutí. Občas se kvůli tomu urazí.

Duben

Jedná se o muže, kteří žijí stereotypní život. Každý den je téměř stejný. Pro ženu, která má ráda stereotypní život, je tento muž ideální. Má totiž svůj režim, který téměř neporušuje. Je věrný, jemný a klidný. S tímto mužem se nemusíte bát, že vás podvede. Jedná se o ty nejvěrnější muže vůbec.

Květen

U těchto mužů je nutné podotknout hned ze začátku, že jsou to obratní řečníci. Jejich největší síla pochází z jejich úst. Pokud je váš partner narozený v květnu, mějte se na pozoru. Tito muži rádi flirtují s ostatními ženami a milují jejich pozornost. Neměli by zajít až tak daleko, ale měli byste se mít i přes to na pozoru.

Červen

Muži narození v červnu jsou opravdu unikátní. Každý je sám sebou a nedělají žádné divadlo. Tak jak je poznáte, takoví také zůstanou. Občas si říkáte, že jsou trochu podivní, ale to je na nich tak skvělé – že si na nic nehrají. Jsou věrní, vtipní a jejich duše je čistá.

Červenec

Jedná se o ty nejvíce extravagantní typy mužů vůbec. Na první pohled působí arogantně a namyšleně, ale to bývá většinou do té chvíle, než je poznáte osobně. Pořád vám budou připadat arogantně, ale časem pochopíte, že se jedná pouze o jejich vystupování a uvnitř jsou celkem fajn. Jejich největší problém je, že okukují ostatní ženy, což může být pro partnerku bolestivá zkušenost.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články