Hrozivé detaily střelby v Šabině : Nelegálně drženou zbraní zastřelil senior svého souseda. Pak si vzal život !

647
Sdílejte

V úterý dopoledne otřásla malou obcí Šabina na Sokolovsku tragická událost. Policie zde nalezla dva mrtvé muže, kteří na první pohled podlehli střelným zraněním. Tato hrozivá událost se stala na pozemcích rodinných domů, kde oba muži žili.Jednalo se o devětašedesátiletého muže, který se zřejmě přiblížil k plotu oddělujícímu jeho pozemek od sousedova. S sebou měl nelegálně drženou střelnou zbraň, kterou použil k tomu, aby sedmašedesátiletého souseda zastřelil střelou do hlavy. Poté obrátil zbraň proti sobě a rovněž spáchal sebevra*du.

Kam dál?

Při narození vážila jen něco kolem 500 gramů a lékaři jí dávali jen pár minut života: Když si ji matka vzala naposledy do náruče, stal se zázrak!

Neuvěřitelně silné přátelství mezi zahradníkem a osamělou labutí nás dojal : Divoké zvíře v něm našlo svého nejlepšího přítele!

V Polsku řeší šokující případ : Do babyboxu rodiče nacpali šestiletou dívku. V den jejích narozenin

Hodovat v restauraci a neplatit? Zákazníci si do restaurace přinesli švába. Dali si ho do jídla. Plán jim vyšel a odešli bez placení

Mladá žena vydělává desítky tisíc prodejem použitých ponožek. Její rekord byl i 181 tisíc korun. Popsala co s nimi zákaznici dělají

Další články