Hned po vraždě Kramný volal Moničině kamarádce : Křičel a choval se jako psychopat, vzpomíná Šárka

4290
Sdílejte

„Prvně mi zavolal a řekl: Ty jsi jediná, která o Monice ví všechno, takže mi to řekni,“ vypráví Šárka v dokumentu. Tato slova ji natolik překvapila a otřásla, že na chvíli ztratila řeč. Z jeho tónu a způsobu, jakým naléhal, aby mu řekla pravdu, která už od Moniky slyšet nemohl, jí bylo zle. „Bylo to, jako by se zbláznil. Pak ještě přitvrdil a začal vytahovat různé jejich společné chvíle,“ popisuje Šárka a dodává, že celý rozhovor pro ni byl naprosto absurdní.Během dokumentu se ke svým telefonátům s kamarádkami své zavr**děné manželky vyjadřuje také sám Petr Kramný, který odpykává svůj trest ve věznici Mírov. Kramný tvrdí, že slyšel o tom, že jeho žena měla několik Facebookových profilů, o čemž ale on sám nic nevěděl. „Jen jsem nechápal, proč mi to neřekly dřív, jestli o tom věděly,“ uvedl Kramný.Při dalším telefonátu Kramný na Šárku opět naléhal a chtěl vědět vše o Moničiných Facebookových profilech a dokonce chtěl, aby mu sdělila její hesla. „Ve chvíli, kdy mě Kramný z Egypta kontaktoval znovu, jsem se úplně klepala a brečela. Tehdy jsem ho začala vnímat jinak,“ vzpomíná Šárka.

Kam dál?

Pravá příčina smrti Liama Payna (†31) odhalena : Lékař, který byl přivolán prozradil, co vedlo k okamžitému konci

Známý herec a moderátor Ondřej Sokol žije s o 21 let mladší ženou a uvažují nad dítětem

Zpěvačka Dara Rolins se poprvé otevřeně vyjádřila k otázce svatby s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Agáta Hanychová trne hrůzou: „Já jsem byla už asi desetkrát objednaná na termín modelace prsou, ale hrozně se bojím, že bych umřela při narkóze,“ svěřila se

Eva Pavlová vyrazila mezi lidi a některé to pořádně namíchlo. Útočili na ni po kauze s pohádkovým platem. Ten kostým máte za 95 tisíc?

Další články